15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı Yayında!

Sevgili Öğrencilerimiz ve Değerli Ziyaretçiler,

Necla Görer İlkokulu olarak gururla sunarız ki, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında hazırladığımız özel bir yayınla karşınızdayız! "15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı" ile okulumuzun öğretmenleri ve öğrencileri bir araya gelerek, tarihimizin önemli bir dönemini sizlere anlatmanın heyecanını ve sorumluluğunu hissettiler.

Bu özel sayı, öğrencilerimizin gözünden 15 Temmuz'u, demokrasiyi ve birlik ruhunu anlatıyor. Öğrenci yazarlarımız, yaşadıkları olaylara duygu dolu bir pencereden bakarak, okuyuculara unutulmaz bir deneyim sunuyor. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize bu özel çalışmada gösterdikleri özveri ve duyarlılık için teşekkür ediyoruz.

Bu Özel Sayıda Neler Var?

Öğrenci Yazıları: Öğrenci yazarlarımız, 15 Temmuz'u kendi gözleriyle nasıl yaşadıklarını anlatıyorlar. Duymak istediğiniz duyguları ve düşünceleri bulabileceğiniz samimi yazılarla dolu.

Çocuk Resimleri: Minik ressamlarımız, kendi bakış açılarıyla 15 Temmuz'u renklendiriyorlar. Resimlerdeki detaylar ve anlamlar sizi etkileyecek.

Fotoğraf Galerisi: Okulumuzun etkinliklerinden ve özel anlarından unutulmaz kareler. Bu sayede okulumuzun renkli dünyasına bir göz atma fırsatı.

Sizleri Okulumuzun Dünyasına Davet Ediyoruz!

Bu özel sayı, sadece bir gazete değil, aynı zamanda bir anı ve duygu hazinesi. Sizleri okulumuzun dijital dünyasına davet ediyoruz. Sayfalar arasında gezinerek, öğrencilerimizin yürekten kaleme aldığı yazıları keşfedin, resimlere hayran kalın ve okulumuzun bir parçası olmanın gururunu yaşayın.

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı İçin Tıklayın:

Bu özel yayını incelediğiniz için teşekkür eder, okulumuzun birlik ve beraberlik ruhunu birlikte kutlamak dileğiyle, hoş bir okuma geçirmenizi temenni ederiz.

Saygılarımızla,

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı PDF İçin Tıklayın:

Yayın: 04.02.2024 - Güncelleme: 04.02.2024 20:16 - Görüntülenme: 70