Necla Görer İlkokulu Aile Birliği Seçimi Sonuçları ve Teşekkür Mesajı

Heyecanla beklenen Necla Görer İlkokulu Aile Birliği seçimi sonuçları açıklandı

Değerli Necla Görer İlkokulu Velileri,

Okulumuzun Okul Aile Birliği seçimleri ve eski Okul Aile Birliği üyelerimize teşekkür etme amacıyla okulumuz toplantı salonunda toplandık. Öncelikle, bu süreçte gösterdiğiniz ilgi ve katılım için teşekkür ederiz.

undefined

Okulumuzun geleceğine katkıda bulunmak amacıyla aday olan ve özverili çalışmalarını gösteren adaylarımızın başvurusunu aldık. Seçim sonuçlarına göre, Okul Aile Birliği'nin yeni üyeleri şunlardır:

undefined

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

1. Güneş KILIÇ

2. Havva ÇALIŞIR

3. Esra ARI

4. Sevgi BALCI

5. Nevin KURT

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:

1. Nihal SAKA

2. Zeynep DUYGU

3. Nihal ÖZDEMİR

4. Leyla GENÇ

5. Ümmühan KARAİNCESU

Denetleme Kurulu Asil Üyeler:

1. Selma AKATAY

2. Dudu KILIÇ AYKAÇ

3. Zehra KILIÇ

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler:

1. Leyla YARAR

2. Ahmet GÜVEN

3. Meral ÖZDEN

Bu yeni üyeler, okulumuzun gelişimi ve öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alması için çalışacaklar. Kendilerini tebrik ediyor ve bu önemli görevde başarılar diliyoruz.

Eski Üyelere Teşekkür:

Okulumuzun geçmişteki başarısına büyük katkılarda bulunan eski Okul Aile Birliği üyelerimize teşekkür etmek istiyoruz. Onların özverili çalışmaları, okulumuzun daha iyi bir yer haline gelmesinde büyük bir etken oldu.

undefined

Bu nedenle, eski Okul Aile Birliği üyelerimize teşekkür belgesi sunuldu. Bu belge, onların okulumuza verdiği değerli katkıları resmi olarak tanımaktadır. Ayrıca, plaket sunumu yapılarak, onların katkıları kalıcı bir şekilde anımsanmıştır.

Yayın: 02.11.2023 - Güncelleme: 04.02.2024 22:11 - Görüntülenme: 186