Necla Görer İlkokulu

WEB https://neclagorer.meb.k12.tr
Adres : Güzelyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No21 Esenyurt / İSTANBUL E5 Yolu üzerinde olup Haramidere Köfteci Yusufun arkasında, Metrobüs Haramidere durağına 500m Güzelyurt Durağına 700m uzaklıktadır.
VİZYON : Öğrenen okul modelini uygulamak için takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmaktır.”
MİSYON : Biz Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların milli birer kimlik kazanmış, bilgili becerikli kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırarak bir üst öğrenim kurumuna ve yarınlara hazırlamak için varız.”
BAŞARILAR : 2015 yılı içerisinde Beyaz Bayrak Sertifikası almaya hak kazandı. 2016 yılı Beslenme Dostu Okul Sertifikası almaya hak kazandı. 2018 yılı içerisinde Beyaz Bayrak Sertifikası almaya hak kazandı. 2018 yılı Beslenme Dostu Okul Sertifikası almaya hak kazandı. 2019 yılı uluslararası Eco scholls projesi kapsamında Yeşil Bayrak almaya hak kazandı. 2019 yılı Ağaçların ADLARI İSTANBUL Projesi “YEŞİLİ KORUYAN AĞAÇ DOSTU OKUL” Bayrağı “AĞAÇ DOSTU OKUL” Sertifikasını almaya hak kazandı.

Kütüphane Kitap Sayısı :750
Öğretim Şekli :İkili eğitim (1 ve 2.Sınıflar Öğlen Grubu - 3 ve 4.Sınıflar Sabah Grubu) Anasıfımız ikili eğitim 2 şube (Sabah ve öğlen) Her Şube 25 kişiliktir Özel Öğretim Sınıfımız bulunmamaktadır.
Saatler : İlkokul Sabah Grubu :07:50-12:35 Öğle Grubu :12:50-17:35
Servis : Dursun Turizm- Necati DURSUN iletişim no: 0536 239 96 37
Ulaşım : E-5 Yolu üzerinde olup Haramidere Köfteci Yusuf´un arkasında, Metrobüs Haramidere durağına 500m -Güzelyurt Durağına 700m uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri : Güzelyurt mah.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İstanbul il merkezine (Beyoğlu);35km, Esenyurt ilçe merkezine 5km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : İlçe Sportif etkinliklerinde yarışmalarına okulumuz katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Eko-Okul Projesi,Beslenme Dostu Okul Projesi, Beyaz Bayrak Projesi ve Etwinning Projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Etwinning Projeleri
Diğer Hususlar : Okulumuz yapılan çalışmalar ile ilgili her türlü bilgiyi okul web sitemizden ve aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan öğrenebilirsiniz. OKULUMUZA AİT SOSYAL MEDYA HESAPLARI İnstagram: https://www.instagram.com/necla_gorer/