Nis

İçişleri Bakanlığımız tarafından, çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi amacıyla hayata geçirilen "En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi" kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinasyonunda farkındalık semineri düzenlenmesi planlanmaktadır. Okulumuzda da En İyi Narkotik Polisi 'Anne' Eğitimi verilmiştir.

Nis

İlçe öğrenci meclisinin aldığı karar gereği Okul Öğrenci Meclisimizin koordinatörlüğünde 'Kütüphanemiz Çocuklarımızla Güzel' adlı ortak kitap okuma etkinliği düzenlenmiştir.

Nis

1-7 Nisan Ulusal 𝙆𝙖𝙣𝙨𝙚𝙧 Haftası programımız şube müdürümüz Sayın Bülent ÇETİN'in katılımıyla gerçekleştirildi.

"Genel güvenlik kuralları ve trafik eğitimi"

Şbt

Başarı Dolu Bir Dönemin Ardından Gururla Kutluyoruz!

Sevgili Veliler, Değerli Öğrenciler,

Bir dönem daha sona erdi ve öğrencilerimiz başarılarına dair karne sevincini yaşadı. Bu özel anı paylaşmak ve öğrencilerimizin elde ettiği başarıları gururla kutlamak adına bu satırları sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Öğrencilerimiz, bu dönemde gösterdikleri özveri, disiplin ve azimle notlarını elde ettiler. Sınıf içindeki başarıları, öğrenci-öğretmen etkileşimleri ve sosyal faaliyetlere katılımlarıyla, gerçek bir öğrenme yolculuğuna adım attılar.

Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, onların gelecek dönemde de aynı azim ve kararlılıkla çalışacaklarına olan inancımızı belirtmek istiyoruz. Velilerimize de çocuklarını bu süreçte destekledikleri için teşekkür ediyor, birlikte başardığımız her anın kıymetli olduğunu bilmelerini diliyoruz.

Yeni dönemde de aynı heyecan ve başarı ile dolu günler geçirmeyi umuyor, öğrencilerimize başarılarla dolu bir gelecek diliyoruz.

Sevgi ve saygılarımla,

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından son hafta okullarda yapılması istenen I. Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinliklerinden, "En sevdiğini paylaş" etkinliği Anasınıfı B şubemiz tarafından gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 15-18 Ocak tarihleri arası Dönem Sonu Faaliyet Haftası olarak ilan edilmiştir. Bu kapsamda okulumuzda 2. Sınıflarımız “Hitabet Oyunu” oynadılar ve görsel sanat çalışmaları sergilediler.

Ock

Hem eğlendik, hem öğrendik! Öğrencilerin doyasıya eğlendiği bu günde, aynı zamanda öğrencilerin, eğlenirken, oyun oynarken, oyunlar içinde zıplama, dengede kalma ve tırmanma gibi psikomotor becerilerinin gelişmesine de katkı sağlamıştır.

Kas

Esenyurt Belediyesi Afet İşleri Müdürlügü Arama Kurtarma Ekipleri koordinatörlügünde okulumuzda deprem tatbikati düzenlemiştir. Deprem anında yapılması gerekenler ögrencilerimize uygulamall olarak gösterilmiştir.

Kas

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ SERAP ASLAN REHBERLİĞİNDE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ BAĞCILAR ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PARKINDA UYGULAMALI TRAFİK KURALLARI EĞİTİMİ ALDILAR.

Kas

2-D Sınıfı öğrencilerimiz, Sınıf Öğretmenleri Şevki ECDER rehberliğinde hayallerindeki evleri tasarladılar!!!

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü münasebetiyle anma programı düzenlendi.

Kas

Gelenek, görenek ve milli kültürümüzün yeni nesile tanıtmak ve aktarmak amacıyla  4/B sınıfı öğretmenimiz 'Zeynep DENİZKUŞU', öğrencilerimiz, velilerimiz  "Milli Kültür Ögelerimiz" isimli sergi hazırladılar.  Hem öğrencilerimiz  hem de  öğretmenlerimiz tarafından ziyaret edien sergi, oldukça beğeni topladı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! Yaşasın Cumhuriyet.