Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! Yaşasın Cumhuriyet.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl törenini okulumuz bahçesinde değerli öğretmen ve öğrencilerimizle beraber gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!

Ekm

Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından organize edilen: “Cumhuriyet'in 100. Yılı Kutlama” programı kapsamında; okulumuz Necla Görer İlkokulu'nda da tüm okullarla eş zamanlı olarak '100 Yıl Marşını Esenyurt İçin Söyle' etkinliği yapılmıştır. Marş coşkulu bir şekilde; öğrenci ve öğretmenlerimizce söylenmiştir.

Ekm

Kaymakamlığımızın öncülüğünde planlanan Cumhuriyet'in 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında 26.10.2023 tarihinde okulumuzda kitap okunmuştur.

Ekm

Başta çocuklar olmak üzere İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için ilçemizdeki tüm okulumuzda düzenlenen bayrak töreninde öğrenci ve öğretmenlerle "1 dakika"lık saygı duruşunda bulundu.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma günü münasebetiyle, afet risklerinin tespiti ve azaltılması konusunda, okulumuzda tahliye tatbikatları düzenlenmiştir.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, öğrencilerimizde Demokrasi ve Milli Birlik’e dair bilinç oluşturabilmek adına okulumuzda anma program hazırlandı.

Mrt

Okul Rehberlik planımızda yer alan ihmal ve istismardan korunma etkinliklerini 1. sınıflarda ve anasınıflarımızda gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Serap Şener tarafından öğretmenlerimize ve velilerimize deprem sonrası psikoeğitim verilmiştir.